responsive image

Selskaber


Hold jeres selskab på Korporalskroen

Skal I holde stor fest, barnedåb, bryllup, konfirmation, reception eller måske et firmaarrangement lidt ud over det sædvanlige? I Korporalskroens selskabslokaler har I mulighed for at holde jeres arrangement i skønne omgivelser. I får en krooplevelse, som dine gæster sent vil glemme. Vi står for alt det praktiske – alt, I skal gøre, er at hygge jer på dagen.


Booking og fremvisning

I er meget velkomne til at se selskabslokalerne, inden I bestemmer jer. For booking og fremvisning kontakt Rikke Gorm Hansen på telefon: 46 15 00 13 eller via mail: korporalskroen@mail.dk.


Selskabsmenu

Vi har en særlig menu til selskaber, som I selv kan sammensætte, så menuen passer lige til jeres arrengement. Se menukortet og prislisten her.responsive image

Havestuen

Med sine store vinduer og alligevel hyggelige og afdæmpede belysning er Havestuen et lyst lokale. Havestuen er vores mindste lokale, og her er der plads til 20 gæster. Lokalet er derfor perfekt, hvis du skal holde et mindre selskab, hvor snakken let kan flyde hen over det store langbord.
Restauranten

I Restauranten finder I den hyggelige krostemning med vinreol, bar og stearinlys. Hvis du har spist på kroen før, er det formentlig her i Restauranten, du har siddet. Ved selskaber sørger vi for at tilpasse lokalet til netop jeres arrangement. Restauranten har plads til 40 gæster.

responsive imageresponsive image

Salen

Med lyse vægge, træloft og rødt gulvtæppe er Salen det oplagte lokale til ethvert større selskab. Lokalet kan rumme op til 55 gæster, og de store rundborde sikrer hygge og snak mellem gæsterne.
Pavillionen

Pavillonen er vores nye og mere moderne lokale med lyse vægge, farverige malerier og højt til loftet. Pavillonen har udsigt til vores skønne have, som er til fri afbenyttelse under arrangementet. Lokalet har plads til 95 gæster.

responsive image