Projektsamarbejde

Et projektsamarbejde kan åbne op for nye perspektiver og give din virksomhed indsigt i den nyeste viden. I projektsamarbejder får I adgang til den studerendes faglighed, ligesom den studerende i virksomheden får mulighed for at være i en læringsprocess.

I projektsamarbejdet arbejder den studerende med et afgrænset område og bruger jeres virksomhed som case. Når den studerende laver et projekt i samarbejde med en virksomhed, indgår projektet som en del af deres uddannelse. Den studerende er således en samarbejdspartner, der skal lære i samarbejdet med virksomheden. Den studerende er udforskende, og problemstillinger er derfor ofte genstand for undersøgelse i projektet. Den studerende vil kunne bidrage til virksomheden med et videnskabeligt blik eller løsningsforslag på en given problemstilling og det er disse perspektiver, I kan få inspiration fra og arbejde videre med.

Har din virksomhed behov for en studerende til at løse konkrete opgaver, hvor I har fuld styring på output, resultat og tidshorisont, vil det være en ide at overveje om det i stedet bør være et lønnet studiejob.

Projekforslag kan uploades gratis i IT-Universitetets Job- og Projektbank.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om projektsamarbejde med studerende, er du velkommen til at kontakte Carina Raaholt på carr@itu.dk.