David Bjerring

Bachelor i Global Business Informatics. Forretningskonsulent og teamleder hos Visma Services Danmark A/S.

HVEM?

Jeg hedder David Bjerring, er 26 år og kommer fra Frederiksværk, hvor jeg har trukket gennemsnitsalderen ned til 54 år i den lokale afdeling af Rotary International.

HVOR?

Jeg arbejder som forretningskonsulent og teamleder hos Visma Services Danmark A/S i Herlev. Her har jeg ansvaret for tre medarbejdere og to forretningsområder - begge inden for ERP-systemet. Før jeg begyndte mit studie på ITU, startede jeg mit eget IT firma, ITCorp, med fokus på teknik, drift og cloudløsninger. Det bruger jeg cirka 15 timer om ugen på.

HVAD?

Til daglig bokser jeg med komplekse løsninger, hvor en af vores største med 55 brugere er i slutfasen af implementeringen, som har strukket sig over en aktiv periode på 3 år. På Global Business Informatics var vi igennem flere områder med fokus på besværlige ERP-installationer, og hvordan sådan nogle ofte løber op i store beløb og utallige konsulenttimer. Vores største kunde er et skoleeksempel på, hvordan disse implementeringer bliver voldsomt store og spænder over hele virksomhedens daglige gøren. Desuden sidder to af mine medarbejdere i henholdsvis Horsens og på Langeland, og jeg gør derfor dagligt brug af min working abroad kunnen, som jeg fik styrket på min bachelor hos ITU. Det er meget spændende, især ledelsesmæssigt.

HVORFOR?

»

Med en korrekt blanding af fagligt relevant studiearbejde, den rigtige sammensætning af fag - og her har muligheden for selvvalgte valgfag i de sidste semestre især givet mig meget - og hårdt arbejde, er jeg nået til, hvor jeg er i dag.

David Bjerring, Forretningskonsulent og teamleder hos Visma Services Danmark A/S
«
Jeg valgte Global Business Informatics, fordi uddannelsen lød spændende, og fordi jeg fandt blandingen af forretning og it interessant. Og med en korrekt blanding af fagligt relevant studiearbejde, den rigtige sammensætning af fag - og her har muligheden for selvvalgte valgfag i de sidste semestre især givet mig meget - og hårdt arbejde, er jeg nået til, hvor jeg er i dag.

DET BEDSTE RÅD

Sammensæt valgfagene, så der er en rød tråd. Det giver mulighed for at sætte sit eget præg på uddannelsen, og arbejdsgiverne kan godt lide sammenhængen.