Mentorordningen

Vi vil gerne hjælpe vores alumner til den bedst mulige overgang fra studieliv til arbejdsliv. For at gøre afstanden mellem de to mindre, har vi etableret et mentorprogram. Du kan søge, hvis du er blevet alumne indenfor det sidste år.

Som mentee vil du blive matchet med en mentor – en erfaren alumne, der beskæftiger sig med områder, du interessere dig for. At få en mentor fra erhvervslivet er en unik mulighed for at fokusere dine studier samt forme din fremtidige karriere. I mødes 4-6 gange for at diskuterer og sparrer over emner, der er relevante for din udvikling, som eksempelvis:

  • Viden om arbejdslivet
  • Blive mere afklaret omkring dine karrieremål
  • Opnå sparring på din faglige og personlige udvikling undervejs i studierne
  • Udbygge dit netværk

Mentorforløbet løber fra februar til juni. Som deltager får du materiale om at være mentee og bliver inviteret til workshops, der hjælper dig til at få mest muligt ud af forløbet.

Søg om en mentor

Du ansøger om en mentor ved at udfylde ansøgningsskemaet nedenfor. Vi opfordrer dig til at udfolde dine svar, så vi bedre kan matche dig med den rigtige mentor. Ansøgning skal ikke fokusere på, hvorfor du skal have en mentor, men i stedet hvad du håber at få ud af mentorforløbet.

Bemærk, at for at få en mentor, er det obligatorisk at deltage i et seminar (9. november eller 14. november) eller mødes med en karrierevejleder på ITU forud for din ansøgning.

Deadline for at søge er d. 26. november 2017. I starten af januar vil du få svar på, om det var muligt at finde et match.


 

Bliv mentor

Som mentor kan du i løbet af et halvt år hjælpe et ITU-talent med at kickstarte karrieren. Mentorrollen indebærer at mødes med mentee 4-6 gange over seks måneder, hvor du sparrer og giver feedback eller på andre måder lader mentee drage nytte af din erfaring.  Det er mentees ansvar at holde processen i gang og komme med oplæg til jeres møder.

Værdien

At være mentor giver dig mulighed for at følge din mentees udvikling over tid, og giver dig værdifulde erfaring til CV’et. Gennem mentorrollen kan du eksempelvis udvikle dig personlig og fagligt, udvide dit netværk, komme i kontakt med nye talenter og forskning fra ITU.

Synes du, det lyder interessant, og har du været ude på arbejdsmarkedet et par år, kan du melde dig som mentor. Det gør du enten ved at melde dig som mentor, når du melder dig ind i ITU Alumne Netværket, eller ved at kontakte alumnekoordinator, Trine Møller, alumni@itu.dk.