Åbent Hus 2018 - kandidatuddannelser

Til Åbent Hus har du mulighed for at besøge IT-Universitetet og på egen krop mærke energien, der er på universitetet.

Du kan møde studerende og studievejledere, som er klar til at svare på dine spørgsmål, og du kan høre oplæg, som vil give dig et dybere indblik i de enkelte uddannelser, deres fagligheder og karrieremuligheder. 

Du kan til Åbent Hus lære mere om IT-Universitetets kandidatuddannelser til åbent hus d. 6. februar 2018 kl. 15:00-19:30

Oplæg om kandidatuddannelserne:
Tidspunkter for oplæg kommer senere.

Alle oplæg om kandidatuddannelserne foregår i Aud. 1.

Der afholdes workshops hver time om den motiverede ansøgning i ScrollBar.

Der er rundvisning på universitetet hver hele og halve time. 

Hør hvad de sagde ved sidste Åbent Hus:


Når du deltager i Åbent Hus, får du et indtryk af, hvordan det er at studere på IT-Universitetet, og hvor mange forskellige typer af studerende, der er på universitetet. Du er velkommen til at gå rundt på universitetet for at mærke stemningen og se nærmere på vores flotte bygning, auditorier og faciliteter.

Ved åbent hus kan du besøge boder, hvor du let kan tale med studievejledere og studerende og få svar på dine spørgsmål. De kan bl.a. sætte dig ind i uddannelsernes faglige indhold, fremtidige beskæftigelsesmuligheder, optagelsesregler, studiemiljøet og mulighederne for udlandsophold.

Du kan høre oplæg om vores uddannelser. Her kan du bl.a. høre studievejledere og studerende fortælle om hverdagen som studerende på IT-Universitetet, om uddannelsernes indhold, adgangskrav, optagelse og om at læse en uddannelse på engelsk. 

Vi glæder os til at se dig!

 Følg os på Facebook.

Information om Åbent Hus for efteruddannelser på IT-Universitetet.

Du kan finde vej med kort og ruteplan.