IT-Camp for kvinder

Er du ved at overveje, hvad du gerne vil læse efter din studentereksamen? Så kan du på denne camp få mulighed for at afprøve, om emner inden for IT er vejen for dig.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med at programmere din egen app eller webservice, få indsigt i hvordan en robot virker, lære hvordan du går på detektivarbejde i store datamængder og få en masse inspiration til, hvad du kan med en uddannelse inden for IT, så kan du deltage i IT-Universitetets IT-Camp. 

IT-Campen er for kvinder, der går på HHX, STX, HTX eller HF. Hvis du har sabbatår efter gymnasiet, er du også meget velkommen til at melde dig til. IT-Campen er gratis, og du behøver ikke at kende til programmering på forhånd. Den eneste forudsætning for at deltage er godt humør og gåpåmod. 

Vores undervisere og studerende vil sørge for, at du får to sjove og inspirerende dage. 

Program

På IT-Campen vil du blive ført gennem to spændende og udfordrende dage, der vil give dig indsigt i, hvad programmering og big data er, og hvad du kan med det. Det sker bl.a. gennem præsentationer fra nogle af IT-Universitetets undervisere, workshops hvor du selv får lov at programmere og arbejde med store datamængder samt i mødet med vores nuværende studerende.

Praktisk

IT-Campen finder sted d. 16.-17. oktober 2017 på IT-Universitetet i København, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S. Programmet løber fra kl. 9-16 begge dage. IT-Universitetet står for frokost og snacks begge dage.

Du skal selv medbringe computer. Vi stiller al anden teknologi, du skal bruge, til rådighed. 

Når du har tilmeldt dig, sender vi yderligere information om dagene.  

Har ud spørgsmål er du velkommen til at skrive til it-camp@itu.dk.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeld dig IT-Campen ved at sende en mail til it-camp@itu.dk med dit navn, e-mailadresse, fødselsdato, telefonnummer og navn på det gymnasium, hvor du går.

I videoen kan du opleve stemningen fra IT-Camp 2017 samt høre Cæcilie (hjælpelærer på IT-Campen) og Anne Sophie (gæst på IT-Camp 2017) fortælle om, hvad man laver på IT-Campen.