Informationsmøde om enkeltfag

Overvejer du at læse enkeltfag på IT-Universitet? Så har vi planlagt et arrangement for dig den 27. november kl. 8:30-10.

 

Udover morgenkaffe og croissanter vil der denne morgen være mulighed for at høre et kort oplæg af en enkeltfagsstuderende, som fortæller, hvorfor han har valgt enkeltfag, og hvad han kan bruge det til.

Derudover vil undervisere på to kurser fortælle om deres respektive kurser, og hvad man får ud af at læse dem som enkeltfag. Du kan også høre, hvad man arbejder med på kurserne, og hvad andre studerende har taget med sig ved at læse kurserne.

Der vil også være et mindre oplæg om enkeltfagskurser mere generelt, som blandt andet giver dig et indtryk af, hvem der typisk læser enkeltfag, og viden om forskellen på enkeltfagskurser og andre typer af kurser.

Endelig kan du få svar på dine spørgsmål om optag, ansøgning og alt det praktiske hos studievejlederne i atrium.

Det hele foregår fra kl. 8:30-10 i atrium og i ScrollBar på IT-Universitetet tirsdag den 27. november 2018. Man kan komme og gå, som det passer ind i kalenderen.

Tilmeld dig her, så vi ved, hvor mange vi skal forvente.

Overordnet program:

  • Kaffe og croissanter i atrium
  • Velkomst og generel information om enkeltfagskurser
  • Kort oplæg af en enkeltfagsstuderende
  • Korte oplæg af undervisere på enkeltfagskurserne: Forandringsledelse og Visionær ledelse i den data-drevne organisation
  • Studievejledning og spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakt Ninna Gandrup på ncga@itu.dk

Vi glæder os til at se dig.

P.S. Vil du have besked, når vi åbner for ansøgning til enkeltfagskurser? Så kan du tilmelde dig her.