IT-Camp for kvindelige gymnasieelever

Er du ved at overveje, hvad du gerne vil læse efter din studentereksamen? Så kan du på denne camp få mulighed for at afprøve, om emner inden for softwareudvikling og Data Science er vejen for dig.

På IT-Campen får du mulighed for at prøve kræfter med at programmere din egen webservice, du får indsigt i hvordan en robot virker, lærer hvordan du går på detektivarbejde i store datamængder og får en masse inspiration til, hvad du kan med en uddannelse inden for it.

IT-Campen er for kvinder, der går på HHX, STX, HTX eller HF. Hvis du har sabbatår efter gymnasiet, er du også meget velkommen. IT-Campen er gratis, og du behøver ikke at kende til programmering på forhånd. Den eneste forudsætning for at deltage er godt humør og gåpåmod.

Vores undervisere vil sørge for, at du får to sjove og inspirerende dage.

Program

På IT-Campen vil du blive ført gennem to spændende og udfordrende dage, der vil give dig indsigt i, hvad programmering og big data er, og hvad du kan med det. Det sker bl.a. gennem præsentationer og workshops, hvor du selv får lov at programmere og arbejde med store datamængder samt i mødet med studerende.

Praktisk

IT-Campen finder sted d. 15.-16. april 2019 på IT-Universitetet i København, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S. Programmet løber fra kl. 9-16 begge dage. IT-Universitetet står for frokost og snacks begge dage.

Du skal selv medbringe computer. Vi stiller al anden teknologi, du skal bruge, til rådighed.

Når du har tilmeldt dig, sender vi yderligere information om dagene. 

Har ud spørgsmål er du velkommen til at skrive til it-camp@itu.dk.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik her og tilmeld dig via tilmeldingsformularen. Din tilmelding er registreret, når du modtager en mail med bekræftelse. Her kan gå op til et par dage. 

I videoen kan du opleve stemningen fra IT-Campen samt høre Cæcilie (hjælpelærer) og Anne Sophie (gæst) fortælle om, hvad man laver på IT-Campen.