Åbent Hus for kandidatuddannelser

Velkommen til ITU's Online Åbent Hus for kandidatuddannelser. Her kan du finde program for eventet, høre mere om karrieremuligheder, se film hvor studerende eller alumner fortæller om deres studier og arbejde. Du har mulighed for at chatte spørgsmål ind til de forskellige oplæg, hvor både studerende og uddannelsens linjeleder sidder klar til at svare, eller hvis du har spøgsmål til studievejledningen, kan du også skrive ind under deres Q & A.

Dette års Åbent Hus for kandidatuddannelser blev afholdt online d. 1. februar. Oplæg og Q&As bliver lagt op på denne side snarest.

Program

Oplæg og live-session

  • 14.00-14.45 Data Science
  • 15.00-15.45 Games           
  • 16.00-16.45 Digital Design & Interaktive Teknologier
  • 17.00-17.45 Digital Innovation & Management   
  • 18.00-18.45 Software Design 
  • 19.00-19:45 Computer Science

Hver uddannelse bliver præsenteret med et oplæg af den fagansvarlige for uddannelsen og derefter er der en live-session, hvor du kan stille spørgsmål til den fagansvarlige (Linjeleder) og en studerende fra uddannelsen. Sessionerne bliver efterfølgende gjort tilgængelig her på siden.  

På uddannelsesoplæggene kan du høre mere om det faglige indhold på uddannelserne, om mulighederne for at specialisere sig, tage på udlandsophold og om de karrieremuligheder, du har med en kandidatuddannelse fra IT-Universitetet.

Q&A-sessioner

Du har sikkert en masse spørgsmål, når du deltager i Online Åbent Hus, og vi håber, vi kan hjælpe dig med at blive afklaret omkring dit studievalg.Der vil være Q&A-sessioner med studievejledere.Der vil være mulighed for at chatte spørgsmål ind til oplæggene om uddannelserne, men hvis du ikke når at få svar eller har du andre spørgsmål, kan du deltage i vores ’Q&A’-sessions. Her vil studievejledere stå klar til at give gode råd i studievalgsprocessen og svare på spørgsmål om adgangskrav og ansøgningsproces.

  • Kl. 15:30 – 16:00
  • Kl. 17:30 – 18:00

Der kan også være mange overvejelser omkring studielivet, når man skal vælge uddannelse. Vil du gerne høre mere om det, og har du måske nogle spørgsmål, så deltag i studielivs-sessionen, hvor der sidder studerende klar til at fortælle om studenterorganisationer og studielivet på campus. 

  • 16:30 - 17:15

Online Åbent Hus 2022

Kandidat i Data Science

Kandidat i Games

 

Kandidat i Digital Design & Interaktive Teknologier

Kandidat i Digital Innovation & Management

Kandidat i Softwaredesign

Kandidat i Datalogi

ONLINE ÅBENT HUS - Student life

Rundvisning på campus

Kom med på en rundvisning rundt på Campus, og få lidt mere fornemmelse af studielivet og hvordan det er at læse på ITU.

Fem gode råd når du skal vælge kandidatuddannelse

Her kan du høre fem gode råd fra Studievejledningen til dig, som står overfor at skulle vælge hvilken kandidatuddannelse, du søger ind på.

Gode karriereråd

Studie- og Karrierevejledningen har samlet tre gode råd eller gode overvejselser, du kan gøre om karriere allerede, mens du læser eller når du vælger din kandidatuddannelse. Her er det første råd.

Studie- og Karrierevejledningen har samlet tre gode råd eller gode overvejselser, du kan gøre om karriere allerede, mens du læser eller når du vælger din kandidatuddannelse. Her er det andet råd.

Studie- og Karrierevejledningen har samlet tre gode råd eller gode overvejselser, du kan gøre om karriere allerede, mens du læser eller når du vælger din kandidatuddannelse. Her er det tredje råd.

Projekter fra nogle af ITUs kandidatuddannelser

Her kan du møde Melania og Laura, der begge læser Digital Innovation & Management. De fortæller om et projekt, de har lavet, og du kan få en god ide om de kompetencer, man får på uddannelsen, samt de fagområder man kan beskæftige sig med.

Mark læser Games på ITU, og har taget et semester på DADIU. Her kan du høre om det spil, ham og hans gruppe har lavet, og han fortæller om sin rolle som Game Producer.

Julie læser Digital Design og Interaktive Teknologier og fortæller her om et projekt hun har lavet på uddannelsen. Se med og bliv klogere på hvad man lærer på denne uddanelse.

Marie læser Games på ITU og har sammen med sin gruppe lavet et spil. Se med her og bliv klogere på processen omkring at designe og udvikle et spil samt se og hør eksempler fra deres færdige spil.

Mød nogle studerende

Kandidatuddannelsen i Digital Innovation & Management har en specialisering i Big Data. I filmen kan du møde Benjamin, som fortæller om at få muligheden for at kaste sig ud i tekniske udfordringer, organisatoriske processer og samfundsmæssige bekymringer forbundet med big data. Vigtigst af alt, så lærer man at anvende de kritiske og teoretiske værktøjer, man har tilegnet sig gennem studiet, i praksis.

Mød Daniel som læser en kandidatuddannelse i Digital Design og Interaktive Teknologier, og hør hvad han har fået ud af at en specialisering i User Experience, og hvad han vil bruge den til.

Specialiseringen i UX Design (User Experience Design) giver de teoretiske rammer, værktøj og teknikker til at designe innovative brugeroplevelser. Viden og værktøjer som er efterspurgte på tværs af brancher og sektorer.

Hør datalog, Nina Stausholm, fortælle om hvordan det er at arbejde som ph.d-studerende, og hvad man kan komme til at lave, hvis man forsker inden for datalogi. Nina har en bachelor i matematik og en kandidat i datalogi og tager nu sin PhD på ITU. Hun synes det er spændende at kunne bruge alt det hun har lært, til at løse nogle problemer i verden omkring os.

Mød nogle alumner fra ITU

Kandidat i Digital Innovation & Management

Mød Johanna som har valgt at blive konsulent hos det verdensomspændende konsulentfirma McKinsey & Company. Hun har læst en kandidat i Digital Innovation & Management, og du kan høre her, hvad hun arbejder med og hvordan hun bruger sin uddannelse fra ITU i sit job som konsulent.

Kandidat i Games

I denne video fortæller Camilla om, hvordan hendes kandidatudddannelse i Games på ITU, førte hende til et job i spilbranchen. Her beskriver hun også hvad en Associate Producer laver og hvad det kræver af kompetencer.

Kandidat i Softwaredesign

Hør Tanja Danner, der arbejder som Director i Public & Healthcare i NNIT, fortælle om hvordan det er at arbejde med it og digitalisering. Tanja har en kandidat i softwareudvikling fra ITU og sidder i dag som leder, hvor hun arbejder med it-projekter, der kan hjælpe til at løse virkelige og samfundsrelevante problemer.

Er du interesseret i at læse på en af IT-Universitetets uddannelser, er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.


Email: studievejledningen@itu.dk