Åbent Hus for kandidatuddannelser

Igen i år afholder IT-Universitetet Åbent Hus for dig, der vil blive klogere på din overbygning.

Åbent Hus for kandidatuddannelser afholdes tirsdag den 7. februar 2023 kl. 14.00-19.45.

Vi glæder os til at se dig!

Program

Oplæg om kandidatuddannelserne

  • 14.00 - 14.45: Data Science
  • 15.00 - 15.45: Games           
  • 16.00 - 16.45: Computer Science
  • 17.00 - 17.45: Software Design
  • 18.00 - 18.45: Digital Design & Interaktive Teknologier (på dansk)
  • 19.00 - 19:45: Digital Innovation & Management  

På uddannelsesoplæggene kan du høre mere om det faglige indhold på uddannelserne, om mulighederne for at specialisere sig, tage på udlandsophold og om de karrieremuligheder, du har med en kandidatuddannelse fra IT-Universitetet. Der vil også være oplæg om livet som studerende.

Alle oplæg om uddannelserne foregår i Auditorium 1 i stueetagen.

Q&A-sessioner

Du har sikkert en masse spørgsmål, når du kommer til Åbent Hus, og vi håber, vi kan hjælpe dig med at blive afklaret omkring dit studievalg.

Du kan deltage i Q&A-sessioner med vores studievejledere, som står klar til at svar på spørgsmål om studievalgsprocessen, adgangskrav og ansøgningsproces. Q&A-sessionerne afholdes i Auditorium 2.

  • Kl. 15:30 – 16:00
  • Kl. 17:30 – 18:00

I Atrium vil der være uddannelsesboder, hvor du kan møde de studerende. Her kan du også få viden om optagelse og adgangskrav til lige præcis den uddannelse, du vil søge ind på.

Der er rundvisning på universitetet hver hele og halve time (vi starter kl. 15:00).

Fem gode råd når du skal vælge kandidatuddannelse

Her kan du høre fem gode råd fra Studievejledningen til dig, som står overfor at skulle vælge hvilken kandidatuddannelse, du søger ind på.

Rundvisning på campus

Kom med på en rundvisning rundt på Campus, og få lidt mere fornemmelse af studielivet og hvordan det er at læse på ITU.

Gode karriereråd

Studie- og Karrierevejledningen har samlet tre gode råd eller gode overvejselser, du kan gøre om karriere allerede, mens du læser eller når du vælger din kandidatuddannelse. Her er det første råd.

Studie- og Karrierevejledningen har samlet tre gode råd eller gode overvejselser, du kan gøre om karriere allerede, mens du læser eller når du vælger din kandidatuddannelse. Her er det andet råd.

Studie- og Karrierevejledningen har samlet tre gode råd eller gode overvejselser, du kan gøre om karriere allerede, mens du læser eller når du vælger din kandidatuddannelse. Her er det tredje råd.

Mød nogle studerende

Kandidatuddannelsen i Digital Innovation & Management har en specialisering i Big Data. I filmen kan du møde Benjamin, som fortæller om at få muligheden for at kaste sig ud i tekniske udfordringer, organisatoriske processer og samfundsmæssige bekymringer forbundet med big data. Vigtigst af alt, så lærer man at anvende de kritiske og teoretiske værktøjer, man har tilegnet sig gennem studiet, i praksis.

Mød Daniel som læser en kandidatuddannelse i Digital Design og Interaktive Teknologier, og hør hvad han har fået ud af at en specialisering i User Experience, og hvad han vil bruge den til.

Specialiseringen i UX Design (User Experience Design) giver de teoretiske rammer, værktøj og teknikker til at designe innovative brugeroplevelser. Viden og værktøjer som er efterspurgte på tværs af brancher og sektorer.

Hør datalog, Nina Stausholm, fortælle om hvordan det er at arbejde som ph.d-studerende, og hvad man kan komme til at lave, hvis man forsker inden for datalogi. Nina har en bachelor i matematik og en kandidat i datalogi og tager nu sin PhD på ITU. Hun synes det er spændende at kunne bruge alt det hun har lært, til at løse nogle problemer i verden omkring os.

Mød nogle alumner fra ITU

Kandidat i Digital Innovation & Management

Mød Johanna, som arbejder som konsulent hos det verdensomspændende konsulentfirma McKinsey & Company. Hun har læst en kandidat i Digital Innovation & Management, og du kan høre her, hvad hun arbejder med, og hvordan hun bruger sin uddannelse fra ITU i sit job som konsulent.


Kandidat i Digital Design og Interaktive Teknologier

Mød Martin, som er kandidat i Digital Design og Interaktive Teknologier, og som nu arbejder som konsulent i Devoteam. Her kan du høre om hans alsidige opgaver og de mange muligheder, hans uddannelser har givet ham.

Kandidat i Games

I denne video fortæller Camilla om, hvordan hendes kandidatudddannelse i Games på ITU, førte hende til et job i spilbranchen. Her beskriver hun også hvad en Associate Producer laver og hvad det kræver af kompetencer.

Kandidat i Softwaredesign

Mød Josephine, som har kombineret en bachelor i Global Business Informatics med en kandidat i Softwaredesign - begge fra ITU. Her fortæller hun om, hvordan hun trækker på begge uddannelser i sit arbejde som it-kontulent i VSMA.


Er du interesseret i at læse på en af IT-Universitetets uddannelser, er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.


Email: studievejledningen@itu.dk