Studenterorganisationerne på ITU

For at få mest muligt ud af den tid du bruger på IT-Universitetet, kan det være en god ide at benytte dig af nogle af de tilbud, der drives af studerende. 


De bidrager til det fantastiske studiemiljø på IT-Universitetet, og her kan du læse om, hvad de laver, og om hvordan du kan være med. 

 

Student Council

Student Council er den studenterpolitiske forening på IT-Universitetet i København. Foreningen består af studerende fra alle universitetets uddannelsesretninger og drives af studerende. De arbejder for at fremme de studerendes interesser og forhold på universitet, både studenterpolitisk, fagligt og socialt. De driver desuden Student Activity Fond, der støtter både faglige og sociale aktiviteter, som fremmer studiemiljøet.

Læs mere om Student Council, og om hvordan du kan bidrage.  

Følg Student Council på Facebook


Analog er IT-Universitetets studentercafé, hvor du kan få en god kop kaffe og en snak med dine medstuderende. Analog er desuden et godt sted at lave gruppearbejde, hvis du søger en afslappet atmosfære. Caféen drives af frivillige studerende, så du har også mulighed for at engagere dig og være med til at skabe et godt studiemiljø på IT-Universitetet. Du finder Analog ved siden af Informationen.

Download Analogs App (Google Play/App Store) og få kaffeklippekortet digitalt

Læs mere på Facebook

Universitetets festudvalg og fredagsbar hedder ScrollBar. De åbner dørene hver fredag klokken 15.00 og holder åbent frem til klokken 2.00, hvor de tilbyder et bredt udvalg af specialøl og drinks. Alle bartendere er frivillige ligesom festudvalget også består af festglade ildsjæle, der desuden arrangerer temafester i løbet af semestret. 

Du finder Scrollbar lige over for kantinen. 

Følg Scrollbar på Facebook

 


Læs mere om Scrollbar

HackIt was created to provide students with a learning room, enabling them to work around a globally important subject, without fear of not being good enough. Here everybody across level of skills can join in.

The focus will be on both practical and abstract subject areas, sharing hands-on experience to tools and methods for all to learn by.

Our aim is to help students when taking their first steps into cyber security. By facilitating interesting talks, educational workshops and small-scale CTF´s (information security competitions) we hope to provide students with new skills in an entertaining way.

Læs Mere om HackIT

Connect er sat I verden for at skabe et åbent og hyggeligt studiemiljø for både nye og nuværende studerende samt alle, der arbejder på ITU. De organiserer mange forskellige slags aktiviteter i løbet af året både på ITU og rundt i København. Det kan fx være filmvisninger, museumsbesøg eller grillarrangementer.

ITU Connect opfordrer alle, der har lyst, til at melde sig og blive en del af deres team eller deltage i nogle af de mange events i løbet af semestret.

Læs mere om ITU Connect 

Følg ITU Connect på Facebook

Læs mere om ITU Connect

Radio Modem er IT-Universitetets helt egen radiostation drevet af de studerende selv. Visionen er at producere underholdende og informative radioprogrammer for studerende på ITU. Programmerne udkommer også som podcast. Modem bliver drevet af en bestyrelse, og de er altid på udkig efter nye medlemmer, der deler deres passion for at lave radio.
 


Læs mere om Radio Modem

Node

Node er et studenter- og alumnekor her på ITU. Vi mødes hver uge i to timer og synger rytmiske sange, som ledes af en professionel dirigent.  Vi holder altid en lille hyggelig kaffepause undervejs. Vi er altid på udkig efter nye medlemmer, og du er velkommen uanset om du har erfaring med at synge i kor eller ej. Hvis du godt kan lide at synge, kan du komme til vores meet’n’greet, som vi holder i starten af hvert semester. Du er også velkommen til at komme forbi til en øvetime.

Skriv til os på: node_choir@itu.dk.  

 

ITU LAN afholder hvert forår og efterår et gaming-event på IT-Universitetet. Her kan både ITU'ere og folk udefra deltage i større og mindre turneringer i udvalgte spil. ITU LAN bliver drevet af frivillige. Læs mere om, hvornår du kan deltage i en event og om, hvordan du kan engagere dig i det frivillige arbejde.

Følg ITU LAN på Facebook

 

Læs mere om ITU LAN

CampusCup har til formål at bringe studerende fra IT-Universitetet og Københavns Universitet Amager sammen gennem en hyggelig kappestrid, der kombinerer en regatta med en ølstafet i Emil Holms Kanal. Eventet foregår hvert år i September, og alle kan se frem til en fantastisk eftermiddag med underholdning, musik og fest – uanset om de har lyst til at springe i kajakken eller ej. 

Følg Campus Cup på Facebook


Læs mere om Campus Cup

Blockchain Student Group is a student-driven community interred in blockchain. We have presentation by experts, discuss the latest blockchain news and develop student blockchain projects. 

All students are welcome to join and there is no prior blockchain knowledge required. Think decentralized and be part of the community by joining our Teams group 'Blockchain Student Group’ or our public Facebook group ‘Blockchain Student Group - ITU'.

Read more