Gratis cybersikkerhedskurser for SMV'er

To kursusforløb

Introduktion til it-sikkerhed henvender sig til ledere, beslutningstagere, projektledere og andre, som arbejder med eller har ansvar for it og it-sikkerhed. Du behøver ikke særlige tekniske forkundskaber for at deltage i dette forløb.

Gennem forløbets 3 moduler bliver du i stand til at stille relevante spørgsmål og træffe gode beslutninger om it-sikkerhed overfor tekniske medarbejdere og leverandører.

Læs mere om Introduktion til it-sikkerhed

It-sikkerhed i praksis er målrettet it-professionelle, som arbejder med fx it-drift og udvikling. Forløbet henvender sig også til leverandører og rådgivere, der udbyder it-hjælp til SMV'er.

Gennem forløbets 4 moduler bliver du i stand til at håndtere cyberangreb og får konkrete værktøjer til at forstærke din virksomheds cyber-forsvar.Læs mere om forløbet for praktikere

Søren Debois, lektor ved ITU, giver et kort overblik over, hvilke kurser der passer bedst til dig og din virksomhed, samt hvorfor cybersikkerhed er et vigtigt led i virksomheder.

Baggrund

Flere rapporter og analyser har over de senere år vist, at danske virksomheder ikke er tilstrækkeligt beskyttet mod it-kriminalitet. Særligt de små og mellemstore virksomheder har svært ved at vurdere risikoen for cyberangreb og har ofte ikke de rette kompetencer til at sikre et forsvarligt sikkerhedsniveau.

Derfor igangsættes det nye undervisningsforløb CSSME, der giver medarbejdere med og uden it-ekspertise i SMV'er værktøjerne til at sikre virksomheden mod it-kriminelle.

CSSME er støttet af Industriens Fond og er organiseret i et samarbejde mellem IT-Universitetet, Langkjær Cyber Defence og it-konsulentvirksomheden Globeteam.

Samarbejdspartnere

Langkjaer Cyber Defence Globeteam logo 2 Industriens Fond logo