Åbent Ivæksætteri

Åbent Iværksætteri (Open Entrepreneurship) er et fireårigt, dansk initiativ grundlagt af Industriens Fond og et samarbejde imellem fire danske universiteter: Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, IT-Universitetet i København og DTU. Målet er at udbrede aktiv brug af forskning fra danske universiteter igennem start-ups og spin-outs ved at introducere industrieksperter og iværksættere til hinanden i de tidligere stadier af forskning, for derved at sikre at forskningen får størst mulig indvirkning, både på nationalt og internationalt plan.

ITU Åbent Iværksætteri er ved at udvikle et eksternt netværk til samarbejde med og bidrage til researchers inden for købmandskab, der har brug for at starte en start-up eller et spin-out. Vi opfordrer interesserede iværksættere og industrieksperter til at blive co-founders og bestyrelsesmedlemmer sammen med andre intraprænører. ITU Åbent Iværksætteri kan også hjælpe med at forbinde dig til sammenslutningen af universiteter der bidrager til Åbent Iværksætteri initiativet.

Vi ser frem til at højne indvirknigen af dansk forskning i det danske samfund og i udlandet.

KONTAKT OS

For mere information om ITU Åbent Iværksætteri, samt iværksættermæssige- og intraprænørrelaterede stillinger, kontakt venligst:
Carolina Velasco
cave@itu.dk
+45 53 79 91 74