ITU Alumni

Om ITU Alumni

Tilknytningen til ITU slutter ikke, når du får eksamensbeviset i hånden. Som dimittend fra ITU kan du blive en del af ITU Alumni, der er netværket for universitetets alumner.

Vi vil gerne holde kontakten med dig, selv om du har forladt skolebænken, så meld dig ind i ITU Alumni. Vi sørger for at holde dig informeret, når der sker nye ting i alumnenetværket, så du kan udvide dit netværk og dele viden med andre alumner - fra dimissionen og arbejdslivet igennem. 


Alumnenetværket drives af de idéer og det engagement, der kommer fra dig og dine medstuderende. Vi vil gerne høre dine forslag, så vær ikke bange for at tage kontakt. 

På denne side kan du finde praktisk information om at stoppe på ITU og følge med i ITU Alumni's arrangementer og initiativer.

Vigtig information til alumner

Når du dimitterer fra ITU, skal du være opmærksom på at din ITU-mail bliver lukket og at du ikke kan få erstattet dit eksamensbevis, hvis det bortkommer.

Det kan du læse mere om her: 

Hvis du mister dit eksamensbevis, har ITU ikke mulighed for at give dig en kopi. Derfor anbefaler vi på det kraftigste at du scanner dit bevis, så du har en digital kopi. 

Hvis du skulle miste dit eksamensbevis, kan du hente et transcript af dine karakterer på her. Du skal bruge dit NEM-ID til at logge ind, så du kan se og downloade dine karakterer.

Dit eksamenbevis bliver sendt med posten til din adresse i løbet af to måneder efter din afsluttende eksamen. Juli tæller ikke i beregning af to-måneders grænsen.

30 dage efter du afslutter din uddannelse på ITU, vil din itu-mail blive annulleret. Det betyder, at du kan ikke længere har adgang til din mail og andre tjenester som LearnIT m.m. Derfor er det vigtigt, at du husker at eksportere dine mails, hvis du vil beholde dem, efter du afslutter studiet. 

Du er velkommen til at kontakte alumni@itu.dk, hvis du har nogle spørgsmål om annulleringen af din mail. 

 

Simone Chelo: Can a Fish Survive a Bullet Hell?

 

Se resten af ITU's Thesis Talks


Ivan Mladenov & Eva Bertels: Protecting Privacy in Movement Pattern Analysis

Arendse L. Andersen: Press "Up" to Flirt

Sidsel K.V. Thaarup: God Might be Dead, but You Still End Up in the Cloud

Del dine idéer med os

Har du en god idé, der kan gøre ITU Alumni-fællesskabet bedre? Så vil vi gerne høre fra dig!

ITU Alumni er en forening for og af ITU's alumner. Det er derfor vigtigt, at I selv byder ind med forslag, så vi kan skabe et stærkt fællesskab for livet efter ITU og så alumner imellem kan dele erfaringer og viden fra arbejdsmarkedet. 

Så har du en god idé til et event? Drømmer du om en helt særlig form for arrangement, der kan styrke dit netværk med andre alumner? Eller har du bare nogle tanker, du vil dele med os? Så er du meget velkommen til at kontakte netværkskoordinator Trine Møller på alumni@itu.dk med dine forslag. Kontakt

Har du spørgsmål om ITU Alumni eller forslag til, hvordan vi kan gøre netværket bedre? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv til alumnekoordinator Trine Møller på alumni@itu.dk