IT-Universitetet inviterer danske ledere til digital opgradering!

Er du leder og ønsker du, at gøre din virksomhed bæredygtig i den digitale tidsalder? Så kan du blive en del af projektet Innovations for Leadership (I4L) på IT-Universitetet.

Alexander RichterBusiness ITEfteruddannelseIværksætteriSamarbejderforretninginnovationledelsedigitalisering

Med støtte fra Industriens Fond tilbyder IT-Universitetet nu danske ledere at deltage i tre forskellige workshops, som en del af projektet I4L. Formålet med projektet er at opkvalificere bannerførerne i danske virksomheder, så de kan høste fuldt udbytte af de digitale muligheder og samtidig tackle de udfordringer og risici, som følger i kølvandet på enhver udvikling.

Projektet I4L henvender sig til ledere, som ønsker implementere nye digitale metoder i deres virksomheder. Takket være bevillingen fra Industriens Fond er det gratis at deltage.


Projektet I4L består i alt af tre heldags-workshops:
· Digital Leadership & Communication
· Transformative Leadership & Disruptive Leadership
· Data-driven Leadership & Analytics

Den første workshop ”Digital Leadership and Communication” vil finde sted på IT-Universitetet i København den 8. september 2017. Her vil de deltagende ledere blive præsenteret for værktøjer og metoder til, hvordan de kan kommunikere og lede i en tid, hvor vores interaktioner bliver formet af teknologi. Gennem inspirerende oplæg fra eksperter, idéudvikling og gruppearbejde vil der blive navigeret i et farvand af emner som eksempelvis Leadership 2.0, Virtual Leadership, Digital Communication and Interaction. Workshoppen vil udstyre deltagerne med konkret viden og metoder som efterfølgende kan implementeres i virksomhederne.

Interesserede ledere kan ansøge om deltagelse online indtil den 4. August 2017. Læs mere om I4L på projektets hjemmeside eller følg med på Twitter @I4L_DK.