IT-Universitetet kåret til Danmarks mest attraktive offentlige it-arbejdsplads

ITU får topplacering i Version 2’s IT Company Rank, en ny undersøgelse af danske it-professionelles vurdering af 50 udvalgte it-virksomheder.

Om ITUpriser

Mediehuset Ingeniøren har gennemført en undersøgelse af 50 it-virksomheders ’talent attraction image’ – altså hvor gode forudsætninger virksomhederne har for at tiltrække it-medarbejdere. Her placerer IT-Universitetet sig helt i front blandt de offentlige it-arbejdspladser, mens universitetet samlet set ligger på en flot 13. plads.

Analysen er baseret på en spørgeskemaundersøgelse, hvor godt 1300 it-professionelle har svaret på, hvordan de opfatter og vurderer danske it-arbejdspladser ud fra en række parametre.

I undersøgelsen scorer ITU blandt andet højt på ’attraktivitet’ (samlet 6. plads), ’ledelses- og arbejdspladskultur’ (9.plads), ’jobinteresse’ (15. plads) og ’balance mellem arbejde og fritid’ (1. plads).

Resultatet af undersøgelsen glæder rektor Mads Tofte:

”Det er dejligt at se, at it-professionelle på det danske arbejdsmarked har så positiv en opfattelse af IT-Universitetet som arbejdsplads,” siger han.

Læs mere om undersøgelsen i magasinet IT Company Rank og på Version2.dk.

Mere information

Vibeke Arildsen, presserådgiver, telefon 2555 0447, email viar@itu.dk