ITU-studerende hjælper virksomheder med softwareprojekter

Alle studerende på ITU’s bachelor i Softwareudvikling skal på fjerde semester løse en konkret case for en virksomhed ved hjælp af Scrum-metoden. Lige nu har virksomheder mulighed for at byde ind med projekter, som de studerende kan arbejde med i foråret.

UddannelseInstitut for DatalogiSamarbejdersoftware

Har din virksomhed et mindre softwareprojekt, der skal løses, er der nu mulighed for at få et hold skarpe studerende fra Softwareudvikling til at kaste sig over det.

De studerende på projektkurset arbejder på virksomhedernes cases i Scrum-teams af 8-9 medlemmer og får sideløbende undervisning i at arbejde med agile metoder og Scrum.  

”Virksomhederne får en unik mulighed for at få udført et mindre projekt, og får samtidig lejlighed til at profilere deres virksomhed over for de studerende og give dem en værdifuld, lærerig oplevelse,” siger Maria Paasivaara, lektor og underviser på kurset.

Hun fortæller, at der lige nu er behov for ca. 20 cases, som de studerende kan arbejde med i cirka 13 timer om ugen i perioden februar-midt maj 2019. 

SE VIDEO FRA PILOTKURSET NEDENFOR:


Der er desuden behov for ca. 16 agile coaches, som kan agere mentor for de mange Scrum-teams. At være coach kræver, at man kan afsætte ca. 40 timer i løbet af semesteret og hjælpe de studerende igennem projektet.

Interesserede virksomheder og coaches kan kontakte Maria Paasivaara (mpaa@itu.dk) senest 30. november 2018 for at høre nærmere om mulighederne, og hvordan man tilbyder sin case til de studerende.

Mere information

Maria Paasivaara, lektor, telefon +45 7218 5176, email mpaa@itu.dk