DR’s generaldirektør bliver bestyrelsesformand for IT-Universitetet

Maria Rørbye Rønn, generaldirektør for DR, afløser Jørgen Lindegaard som bestyrelsesformand for IT-Universitetet.

Om ITU

Bestyrelsesformand for IT-Universitetet i København, Jørgen Lindegaard, tidligere administrerende direktør for ISS Holding, ISS A/S og SAS Group, som har været bestyrelsesformand siden 1. oktober 2011, har besluttet at træde tilbage som formand ved årets udgang.

Bestyrelsen for IT-Universitetet i København har enstemmigt valgt Maria Rørbye Rønn, generaldirektør for DR, som har været medlem af bestyrelsen siden 1. november 2012, som ny bestyrelsesformand fra 1. januar 2017. Jørgen Lindegaard fortsætter i bestyrelsen som almindeligt bestyrelsesmedlem.

”Efter seks år som formand og med kun to år tilbage af min sidste periode i bestyrelsen har jeg besluttet, at tiden er den rette til et generationsskifte på formandsposten. Maria Rørbye Rønn er en særdeles kvalificeret person til at stå i spidsen for ITU’s spændende udvikling og store satsning på at øge antallet af nye it-kandidater, som Danmark har så stor brug for. Jeg glæder mig til fortsat at arbejde sammen med Maria i bestyrelsen,” siger den afgående bestyrelsesformand Jørgen Lindegaard.

Bestyrelsen ser frem til at fortsætte arbejdet med Jørgen Lindegaard som bestyrelsesmedlem og med Maria Rørbye Rønn som bestyrelsesformand.

Mere information

Vibeke Arildsen, presserådgiver, telefon 2555 0447, email viar@itu.dk