Hvordan er det at være studerende på ITU?

Når du starter på IT-Universitetet i København vil du møde en række forskellige tilbud og aktiviteter uden over det faglige på dit studie. Du kan blandt andet være med i de forskellige studenterorganisationer, hvor studerende mødes på tværs af årgange og linjer. Her kan du eksempelvis være barista i kaffebaren, synge i kor, lave radio eller studenterpolitik, være med til at fremme iværksætteri blandt de studerende eller arrangere filmaftener, museumsbesøg eller grillarrangementer.

På IT-Universitetet findes også forskellige LABS. Disse LABS er laboratorier, der frit kan benyttes af dig som studerende. Her kan du lave eksperimenter, bygge prototyper, få hjælp til dine projekter og kurser samt møde andre studerende og ansatte, der arbejder og eksperimenterer med deres ideer.

I filmen til højre kan du møde Rebecca, Lauritz og Josephine og høre dem fortælle om, hvad de synes om at læse på IT-Universitetet i København.

Se flere videoerHvordan er det at studere på IT-Universitetet? Er der meget at læse? Hvordan foregår undervisningen? Har man tid til et studiejob? Er festerne sjove?

Når man står over for at skulle vælge uddannelse, kan man have mange af den slags spørgsmål, som man måske ikke lige kan læse sig til på hjemmesiden.

Læs mere og spørg de studerende direkte

IT-Universitetet arbejder for diversitet og en kønsmæssig balance inden for it. Dette skyldes blandt andet, at digitaliseringen påvirker os alle, og derfor er det vigtigt at både mænd og kvinder er med til at designe de nye teknologier, der skaber vores fælles fremtid.

 

 

 


Mød nogle af de kvinder, der har valgt it-vejen

Design, programmering, business og studieliv. Det er en del af hverdagen som studerende på IT-Universitetet og omdrejningspunktet på YouTube-kanalen Tænk i Tech. Hver uge uploader en af kanalens seks content creators en video om et emne, de som ITU’ere interesserer sig for. Følg Katrine, Oliver, Line, Mathias, Viktor og Peter fra Tænk i Tech på YouTube og Instagram for viden og inspiration om tech og studieliv.

Læs mere

IT-Universitetets studerende driver flere forskellige studenterorganisationer, som du kan blive en del af.

Du kan være med i alt fra strikke- og sportsklubber til kor, forskningsdrøftelser og caféen Analog – og meget mere.

 

 

 


Se ITU's studenterorganisationer

STUDIESTART

Læs om studiestart og introdage for bachelor-, kandidat- og gæstestuderende, og kontakt Studie- og Karrierevejledninggen hvis du vil vide mere.

Læs også om dine muligheder for at få Specialpædagogisk Støtte (SPS), hvis du har en funktionsnedsættelse.

Læs mere om studiestart


Er du interesseret i at læse på en af IT-Universitetets uddannelser, og har du spørgsmål til uddannelsens indhold, studieliv eller andet, er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.