Employer Branding

Skab opmærksomheden om din virksomhed

Virksomheder og andre organisationer, der er interesserede i at ansætte dimittender fra ITU, har mulighed for at brande deres arbejdsplads for de studerende, allerede inden de forlader skolebænken.

På denne side kan du læse mere om IT Match Making og Virtual Career Fairs, og du kan få nærmere information om, hvordan du finder og ansætter kvalificerede medarbejdere fra ITU.

Har du spørgsmål til IT Match Making eller Virtual Career Fairs eller andet? 

Kontakt Carina Raaholt på erhvervssamarbejde@itu.dk

 

 

 IT Match Making

IT Match Making er IT-Universitetets karrieremesse som afholdes to gange årligt (i marts og oktober måned). Her har din virksomhed bred mulighed for at komme i dialog med alle Universitetets studerende på tværs af uddannelser, som er på udkig efter deres kommende arbejdsplads, hvad enten det er studiejob, projektsamarbejde eller fuldtidsjob.

IT Match Making er godt besøgt af alle IT-Universitetets studerende, og er derfor en rigtig god mulighed for virksomheder til at brande og profilere sig over for potentielle fremtidige medarbejdere.

Praktisk info

IT Match Making i 2024 finder sted den 18 april og den 3 oktober 2024.

Tidsrummet er kl.10:00-14:30, og der er plads til 30 deltagende virksomheder. 

En stand koster 25.000 kr. (ekskl. Moms).

Læs mere om tilmelding og pris herunder.
Tilmelding

Som virksomhed er det kun muligt at deltage i et IT Match Making arrangement per kalenderår. Denne beslutning er truffet for at sikre diversitet blandt de deltagende virksomheder.

Du tilmelder din virksomhed via dette link.

Det er kun arrangementer med ledige pladser, der er synlige i tilmeldingsskemaet. Når et arrangement er udsolgt vil det ikke længere være synligt. I stedet vil det være muligt at tilmelde sig en venteliste. Vi giver dig besked på mail, såfremt der opstår en mulighed for at deltage alligevel.
Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Bliv underrettet når tilmelding IT Match Making åbner ved at sende en e-mail til erhvervssamarbejde@itu.dk


 Pris

Det koster 25.000 kr. (ekskl. moms) at deltage i et Match Making arrangement.Mere

Skjul

Virtual Career Fairs

IT-universitetets job-og projektbank afholder i samarbejde med Graduateland, løbende temaspecifikke Virtual Career Fairs.

Et Virtual Career Fair er et online rekrutteringsevent målrettet både studerende og dimittender. På Jobteasers (det tidligere Graduateland) hjemmeside kan du læse mere om tilmelding, og hvordan et Virtual Career Fair foregår.