Samarbejde om Forskning

IT-Universitetet ønsker at skabe værdi for Danmark i tæt samarbejde med erhvervslivet, både når vi organiserer vores uddannelser, og når vi lancerer nye forskningsprojekter. Vi tror på, at anvendelighed og indsigt kan kombineres, og derfor sker vores forskning i et dynamisk samarbejde med erhvervsliv, organisationer og det offentlige.

Et samarbejde med virksomheder kan bestå af et eller flere delfinansierede forskningsprojekter eller stipendier, hvor virksomheden stiller medarbejdere, produkter, viden og erfaring til rådighed.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan din virksomhed kan indgå samarbejde med ITU, er du velkommen til at kontakte Prorektor, Jens Christian Godskesen på 72 18 52 76 eller jcg@itu.dk.ITU deltager i Open Entrepreneurship, et initiativ finansieret af Industriens Fond, som bygger bro mellem forskere på de danske universiteter og industrien.

På ITU arbejder vi med at øge antallet af spin-outs og startups, men også med at forbedre samarbejdet mellem erhvervslivet og forskerne. Vi samarbejder med både iværksættere, intrapreneurer, offentlige organisationer og NGO’er.

Vi søger i øjeblikket flere iværksættere, som ønsker at indgå i partnerskab med vores forskere, samt intrapreneurer, som interesserer sig for at investere i Applied Agile Research.

Kontakt Peter Ibsen eller Nikolaj Oppermann, hvis du er interesseret i at høre nærmere.


Læs mere om Open Entrepreneurship

Ansæt en erhvervsph.d.

Vi kan desværre ikke vise dig denne video uden brug af cookies. Du kan acceptere cookies i venstre hjørne af siden.