Studiejob

Hvis din virksomhed har brug for kvalificerede studerende til at løse konkrete opgaver, kan et studiejob være vejen frem. Som virksomhed og arbejdsgiver kan du bl.a. drage fordel af de studerendes tværfaglige kompetencer og definere rammerne for opgaveløsningen. Mange af ITUs studerende prioriterer at have et studierelevant arbejde under uddannelsen, fordi det giver dem mulighed for at anvende den viden, de tilegner sig gennem deres studier.

IT-Universitetet har en Job- og Projekt bank, hvor virksomheder kan søge efter studerende til studiejobs. Det er muligt at lave gratis opslag, når det er henvendt til studerende - og evt. tilkøbe sig synlighed. Du finder universitetets Job- og Projket bank her.

ITU's "Student Job Fair" afholdes for første gang i november 2018 og er en "mini karrieremesse" der udelukkende har fokus på studiejobs. Der er plads til 15 deltagende virksomheder. Her inviteres alle ITUs studerende på tværs af årgange, som er på jagt efter deres første eller næste studiejob.

Kontakt

Har du spørgsmål til studiejob eller vil du gerne tilmelde din virksomhed til ITUs "Studen Job Fair", er du velkommen til at kontakte Carine Raaholt på carr@itu.dk.