Kontakt

Kontakt ITU Professional Courses

Har du spørgsmål til kurser, tilmelding, faciliteter og undervisning under ITU Professional Courses, er du velkommen til at kontakte os på mail og telefon. 

Her kan du også stille spørgsmål vedrørende niveauet for undervisningen, kvalifikationer eller eventuelle forudsætninger for at deltage på kurserne under ITU Professional Courses.

Spørgsmål til indholdet på de enkelte kurser rettes til underviseren på kurset, som er angivet på de enkelte kursussider.

Kurser for virksomheder
Du kan også kontakte os, hvis du har forslag til kurser eller ønsker at blive kontaktet vedrørende mulighederne for særligt udviklede kurser til virksomheder eller medarbejdergrupper, der ønsker et fælles kompetenceløft.

 

Tilmeld ITU Professional Courses nyhedsbrev

Tilmeld dig ITU Professional Courses nyhedsbrev og få tilsendt relevante nyheder om aktuelle kurser, faglige events og tilbud relateret til ITU professional Courses fremover.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst på de tilsendte nyhedsbreve.

Ønsker du at tilmelde dig ITU’s almene nyhedsbrev og modtage nyheder fra hele universitetet, kan du tilmelde dig her

*ITU indsamler og behandler alene de oplysninger, du selv giver ifm. tilmelding til nyhedsbrevet. Du kan læse ITU's privatlivspolitik her og kontakte vores databeskyttelsesrådgiver (DPO) via dpo@itu.dk, hvis du har nogen spørgsmål til vores registrering og behandling af dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til ITU’s håndtering af dine personoplysninger ved at henvende dig her.