Skræddersyede kurser til virksomheder

Skræddersyede kurser under ITU Professional Courses udvikles i tæt samarbejde og dialog med virksomheder og tilpasses deres individuelle og specifikke behov for læring og faciliteter (tidspunkter og placering).

På den måde understøtter kurserne organisatorisk udvikling samtidig med at den nødvendige viden bliver forankret på individniveau.

Kurserne baserer sig på samme høje akademiske niveau og erhvervsnære praksis som øvrige kurser under ITU Professional Courses og kan være alt fra individuel læring til undervisning af faglige grupper.  

Herunder kan du læse om og lade dig inspirere af de seneste undervisnings- og workshopforløb, vi har tilrettelagt sammen med virksomheder.

Klik her for mere information om skræddersyede kurser til virksomheder

Workshop med Systematic om datavisualisering

Systematic bygning DK
Foto: Systematic


»

Vi blev præsenteret for ”best practises” inden for datavisualisering og historiefortælling med data. De to lektorer udfordrede vores traditionelle måder at visualisere data på ved at bringe kontekst fra Systematic ind i workshoppen – på den måde blev det hele virkelig relaterbart og let af omsætte til praksis

Julie Sohn, Data Scientist, Systematic

«

Læs her om det faglige udbytte det gav, da Systematic holdt faglig workshop for sine medarbejdere om datavisualisering og datadrevet beslutningstagning. Workshoppen bød på undervisning og faglige oplæg holdt af to af IT-Universitetets lektorer og Data Science-undervisere.

Systematic er en dansk it-virksomhed, der udvikler og sælger software og it-systemer til bl.a. forsvaret, militæret og sundhedssektoren.

Du kan gå til hele artiklen om workshoppen her.

Kursus med Vestegnen HF & VUC om brugersamarbejde

»

Det gav ekstra stor værdi, at opgaverne var designet efter vores projekt. Det var ikke en fiktiv case. Vi fløj ikke rundt i en metahelikopter på kurset, men kunne direkte udvælge og forholde os til personer, målgrupper og projektkriterier i projektet. Når vi sidder og taler om projektet idag, kan vi referere til det. Det var netop også ét af mine mål – at vi kunne lægge en fælles base

Jakob Fischer Jørgensen, chef for digitalisering og studieservice ved Vestegnen HF & VUC

«

Da Vestegnen HF & VUC indledte et omfattende it-projekt for at højne den virtuelle undervisning, deltog organisationen i et fælles kursusforløb. Kurset, udbudt af ITU Professional Courses, omhandlede brugersamarbejde og brugen af adfærdsdesign i projekter og tog udgangspunkt i Vestegnen HF & VUC’s eget projekt.

Vestegnen HF & VUC, også kaldet VUCV, er et moderne uddannelsescenter målrettet unge og voksne, der gerne vil videre. Vestegnen HF og VUC er ét af landets 30 VUC'er og dygtiggør sig bl.a. inden for digital dannelse samt digital understøttelse af undervisning, administration og kommunikation.

Læs mere om Vestegnen HF & VUC her.

Vestegnen HF og VUC - foto af H+ Arkitekter Foto: H+ Arkitekter

Vil du, eller din virksomhed, lære mere om adfærdsdesign og få værktøjer til at forbedre brugersamarbejdet i jeres projekt? Så kunne kurset Digitalisering i praksis: forretning, forandringer og menneskers adfærd måske være noget for jer.