Skræddersyede kurser til virksomheder

Skræddersyede kurser under ITU Professional Courses udvikles i tæt samarbejde og dialog med virksomheder og tilpasses deres individuelle og specifikke behov for læring og faciliteter (tidspunkter og placering).

På den måde understøtter kurserne organisatorisk udvikling samtidig med at den nødvendige viden bliver forankret på individniveau.

Kurserne baserer sig på samme høje akademiske niveau og erhvervsnære praksis som øvrige kurser under ITU Professional Courses og kan være alt fra individuel læring til undervisning af faglige grupper.  

Herunder kan du læse om og lade dig inspirere af de seneste undervisnings- og workshopforløb, vi har tilrettelagt sammen med virksomheder.

Kontakt os for et skræddersyet kursus

Kursus som projektstart for digitaliseringsprojekt - Vestegnen HF og VUC

Det gav ekstra stor værdi, at opgaverne var designet efter vores projekt. Det var ikke en fiktiv case. Vi fløj ikke rundt i en metahelikopter på kurset, men kunne direkte udvælge og forholde os til personer, målgrupper og projektkriterier i projektet. Når vi sidder og taler om projektet idag, kan vi referere til det. Det var netop også ét af mine mål – at vi kunne lægge en fælles base

Jakob Fischer Jørgensen, chef for digitalisering og studieservice ved Vestegnen HF & VUC

Da Vestegnen HF & VUC indledte et omfattende it-projekt for at højne den virtuelle undervisning, deltog organisationen i et fælles kursusforløb. Kurset, udbudt af ITU Professional Courses, omhandlede brugersamarbejde og brugen af adfærdsdesign i projekter og tog udgangspunkt i Vestegnen HF & VUC’s eget projekt.

Vestegnen HF & VUC, også kaldet VUCV, er et moderne uddannelsescenter målrettet unge og voksne, der gerne vil videre. Vestegnen HF og VUC er ét af landets 30 VUC'er og dygtiggør sig bl.a. inden for digital dannelse samt digital understøttelse af undervisning, administration og kommunikation.

Vestegnen HF og VUC - foto af H+ Arkitekter

Har du og din virksomhed et digitaliseringsprojekt, hvor en fælles konkret base, alle forstår og kan referere til, vil være nyttig? Så kunne kurset Digitalisering i praksis: forretning, forandringer og menneskers adfærd med øvelser skræddersyet til jeres projekt måske være noget for jer.

Kurset har været anvendt til projektopstart med gode resultater, og kan også anvendes som en måde at tage temperaturen på projektet, afstemme forventninger og konkretisere hvem der gør hvad - og hvad der er vigtigst.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne for skræddersyet forløb på din virksomhed.

Workshop med Systematic om datavisualisering

Systematic bygning DK
Foto: Systematic

Vi blev præsenteret for ”best practises” inden for datavisualisering og historiefortælling med data. De to lektorer udfordrede vores traditionelle måder at visualisere data på ved at bringe kontekst fra Systematic ind i workshoppen – på den måde blev det hele virkelig relaterbart og let af omsætte til praksis

Julie Sohn, Data Scientist, Systematic

Læs her om det faglige udbytte det gav, da Systematic holdt faglig workshop for sine medarbejdere om datavisualisering og datadrevet beslutningstagning. Workshoppen bød på undervisning og faglige oplæg holdt af to af IT-Universitetets lektorer og Data Science-undervisere.

Systematic er en dansk it-virksomhed, der udvikler og sælger software og it-systemer til bl.a. forsvaret, militæret og sundhedssektoren.

Du kan gå til hele artiklen om workshoppen her.



Mere

Skjul

Kontakt os:

Hvis du har spørgsmål vedrørende mulighederne for særligt udviklede kurser til virksomheder eller medarbejdergrupper, kontakt venligst:

Philip Sønderberg
Head of ITU Professional Courses
Dir: (+45) 3045-7894
E-mail: phiso@itu.dk


Tidligere kurser

Kurset Kundeforståelse og kundepleje - digital udgave

Kundeforståelse og kundepleje - i en digital verden (digital udgave)

 

Betjening af kunder sker i dag både digitalt og personligt og kundens behov skal derfor opfyldes i samspil med de digitale ydelser og platforme.

På kurset lærer du om kundeforståelse og kundepleje i et digitalt læringsrum, og du oplever på egen krop at deltage i en digital serviceydelse, hvor du er kunde.

Læs mere om kurset her
person sidder med mobil og computer

Brugersamarbejde- og forståelse

 

Oplever du også, at det er en udfordring at skabe og fastholde interesse for IT-projekter hos de mange vigtige personer uden for projektet?

Dette kursus har fokus på forståelse og håndtering af interne brugere og kunder og på, hvorledes man får brugernes og forretningens interesse og støtte fra starten og fastholder motivationen. Kurset giver dig en køreplan til at finde ud af, hvem du skal involvere hvornår, hvordan og hvor meget.

Læs mere om kurset her
Atrium på ITU

Dataforståelse i et retsligt og etisk perspektiv

 

Et øget fokus på anvendelse af data får mange til at spørge: hvad kan vi bruge data til? Men de seneste års fokus på tillid, ansvarlighed og  etik får nu mange til at stille spørgsmålet: hvad bør vi bruge data til?

Hvordan skelner vi mellem, hvad vi kan med data, og hvad vi bør med data?

Læs mere om kurset her
Collective Intelligence

Collective Intelligence for Predictions, Innovation, Work and Competitiveness

 

Collective intelligence is a new and emerging field of research, already widely used for decision making.

Learn more about the business opportunities that the field of collective intelligence brings about and how to aggregate 'bottom-up' information from internal and external crowds.

Læs mere om kurset her
Program and Portfolio Management

Program and Portfolio Management

 

This course focuses on issues such as program and portfolio management in organizations that must adapt to the realities of great uncertainty, complexity and rapid changes - an agile world.

The course takes participants on a journey from traditional methods to modern agile methods. As a participant you obtain a unique knowledge that can be quickly applied and is in high demand in many companies.

Read more about the course here
 

Tidligere webinarer

Webinar - what is artificial intelligence

Webinar: What is artificial intelligence?

 

This webinar took place Friday 3 September 2021. An adapted version of the recorded presentation is available here. If you want to explore the fundamentals of artificial intelligence further, check out the course Introduction to Artificial Intelligence.

Today, artificial-intelligence-driven technologies are changing the world, and there are no ends to the possibilities for businesses and organisation.

But what exactly is AI and how do businesses and organisations create value with it?

Read more about the webinar here
Neural network på skybox

Webinar: Predicting the future with Collective Intelligence

 

The webinar was held on Friday 1 October 2021 in conjunction with the course Collective Intelligence for Predictions, Innovation, Work and Competitiveness.

Any society, organisation, or business is like a great collective mind. Co-workers and employees have a unique perspective on their tasks, challenges, and the future of the organisation. But like people, most organisations only utilise a small part of that collective brain in its operations.

What if you could tap into this vast pool of employee experience and know-how?

Read more about the webinar here

Undervisere på ITU Professional Courses

Billede af Jimmy Kevin Pedersen
 

Jimmy Kevin Pedersen har siden 2006 været ekstern lektor på IT-Universitetet. Til daglig arbejder han som ledelsesrådgiver inden for forretningsudvikling, effektivisering og digitalisering hos konsulentvirksomheden 1stroke, hvor han også er partner.

Han har over 20 års erhvervserfaring med ledelse og rådgivning inden for en række områder som blandt andet forretningsudvikling, strategiprocesser og effektivisering ved brug af blandt andet lean-metoden i produktionen, service og administration, samt innovation og service operation management.

Jimmy underviser i kurset Digitalt lederskab.


Gå til Digitalt lederskab her
Billede af underviser Claus
 

Klaus Nielsen er uddannet fra IT-Universitetet i København, Cambridge og han er indehaver af to MBA-uddannelser (HRM and Technology). Som freelancekonsulent har Klaus arbejdet med projektledelse og programstyring i mange år. Han har skrevet ‘I Am Agile’, ‘Mastering the Business Case’, ‘McGraw-Hill Education ACP Agile Certified Practitioner Exam’ og ‘Achieve PMI-PBA® Exam Success’, såvel som adskillige artikler, som er blevet udgivet på verdensplan.

Klaus er grundlægger af Global Business Development (gbd.dk), PMI Registered Education Provider (R.E.P) og de seneste knap seks år har Klaus Nielsen undervist i projektledelse og programstyring som ekstern lektor på IT-Universitetet. 

Klaus underviser i kurset Grundlæggende kursus i agil porteføljestyring.


Gå til Grundlæggende kursus i agil porteføljestyring her
Claus Brabrand
 

Claus Brabrand er lektor (Associate Professor) ved IT Universitetet i København samt leder af forskningscentret Center for Computing Education Research (CCER) og har en Ph.D. (fra Aarhus Universitet, 2003) i design, analyse, implementering af programmeringssprog til internettet.

Claus har over 15 års erfaring med undervisning i programmering på forskellige universiteter i Danmark med et specielt fokus på undervisning af studerende der ikke nødvendigvis kan programmere i forvejen. Senest har Claus organiseret og undervist på nye specielle forløb målrettet gymnasiepiger uden programmeringserfaring; de såkaldte IT-Camps, der har været en del omtalt i medierne. Claus modtog Undervisningsprisen 2020 som en af landets dygtigste undervisere. Du kan læse mere om Claus' udgivelser her

Claus underviser i kurset Introduktion til programmering/kodning og IT-tankegang.

Gå til Introduktion til programmering/kodning og it-tankegang her
 

Jens Gwen Stein er uddannet kandidat i litteraturvidenskab på Københavns Universitet og begyndte her at interessere sig for at bruge computere til at analysere tekst.

Siden har han arbejdet med data, og de seneste år som data scientist hos DBC (Dansk BiblioteksCenter), hvor han blandt andet er med til lave anbefalinger, søgning og autogenerering af bibliografisk data.

Jens underviser i kurset Data Intelligence.

Gå til Data Intelligence her
 

Djordje Grbic er adjunkt ved Creative AI Lab på It-Universitetet i København og kandidat i datalogi fra University of Zagreb. Som led i sit kandidatspeciale optimerede Djordje bl.a. universitetets eksamensplanlægning ved at udvikle kunstig intelligens-applikationer.

Efter endt kandidatuddannelse flyttede Djordje Grbic til Schweiz for at skrive en Ph.D. i kunstig intelligens og evolutionsbiologi. Han er på nuværende tidspunkt - og i forbindelse med et internationalt DARPA-projekt om sikkerhed og selvkørende biler - postdoc ved IT-Universitetet i København. På IT-Universitetet har han afviklet to kursusforløb som underviser – ”Modern AI” og ”Applied AI Summer Course” – på kandidatlinjen i Spil. Læs mere om Djorjde's udgivelser her.

Djorde underviser i kurset Introduktion til kunstig intelligens.

Gå til Introduktion til kunstig intelligens her
 

Elisabeth Broe Christensen har undervist i marketing og kundeforståelse siden 1999, bl.a. for Henley Executive MBA, og har lang praktisk erfaring med at inddrage medarbejdere fra andre funktioner og på alle niveauer i kundeindsatsen. Bl.a. fra jobs som marketingchef hos Cat@log International og Head of Global Business Learning hos Novozymes.

Elisabeth er oprindeligt IT-uddannet på DTU og DIKU, arbejder med definition og praktisk gennemførelse af forretningsstrategier og forandringer og er certificeret i Change Management (ADKAR/PROSCII ©, 2016). Elisabeth har undervist på ITU i Innovation og entrepreneurship samt Forretningsprocesser og organisation siden 2010.

Elisabeth underviser i Digitalisering i praksis: forretning, forandring og menneskers adfærd og det nye kursus Kundeorienteret digitalisering: fra strategi til handling.

Gå til Kundeorienteret digitalisering: fra strategi til handling her