Om ITU's alumnenetværk

Vi har opbygget et stærkt og engageret alumnenetværk af tidligere studerende. Som ITU-dimittend kan du bl.a. blive medlem af vores LinkedIN-gruppe.

Som Danmarks yngste universitet er den innovative tilgang til undervisning, forskning og iværksætteri en del af ITU's DNA. Vores mission er at udbrede og skabe viden inden for it og at gøre Danmark usædvanlig dygtig til at skabe værdi ved digitale løsninger.

Et stærkt og engageret alumnenetværk

Det gør vi - ikke bare igennem vores studerende, ledende forskere og professorer - men også i høj grad igennem et stærkt og engageret alumnenetværk af tidligere studerende.

Videndeling

Hos ITU Alumni udbyder vi en løbende videndeling, fra det øjeblik du står med dit kandidat-, master- eller bachelorbevis i hånden over dit første job, stiftelse af virksomhed eller bestyrelsespost og igennem hele dit arbejdsliv. Du kan eksempelvis se frem til:
  • Løbende invitationer til udvalgte ITU events
  • Gå-hjem-møder
  • Nyheder og videndeling fra ITU's forskermiljø
  • Mentorprogrammer
  • Og meget mere...

Meld dig ind

Meld dig ind alumnenetværket, så du kan holde kontakten til dine medstuderende og blive opdateret på livet på ITU.

Du kan også melde dig ind i vores LinkedIn-gruppe, hvor du kan se og dele jobopslag, spændende events og andre nyheder. Du kan også følge os på Facebook eller Twitter. Her deler vi løbende events og nyheder fra ITU, samt særlige tilbud til vores alumnenetværk.

Følg os på de sociale medier


Kontakt os

Har du spørgsmål, idéer eller ønsker, kan du skrive til vores alumnekoordinator på alumni@itu.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

- ITU Alumni