Hvordan skaber man it-innovation, når vejen er ukendt?

Kom til gratis seminar på IT-Universitetet torsdag den 4. maj og bliv klogere på, hvordan man kan arbejde med it-innovation.

It, teknologi og digitalisering har potentiale til at skabe nye produkter, gøre forretningen smartere eller indtage helt nye brancher. Men hvordan arbejder man med store it-visioner uden det bliver alt for risikofyldt, når man ikke på forhånd kan lave en business case eller en kravspecifikation på de næste fem års udvikling? Hvordan arbejder DONG Energy, en af Danmarks største virksomheder, med it-innovation i praksis?

På dette mini-seminar får du præsenteret teoretiske tilgange til at skabe et fundament for forandringer og it-innovation. Du får en model til at arbejde med både drift og udforskning sideløbende, så du sikrer, at forandringen går den rette vej skridt for skridt. Desuden får du indsigt i, hvordan DONG Energy i praksis arbejder med it-innovation for at nå visionen om at blive verdens smarteste til at drive kraftværker inden for fem år.

Seminaret henvender sig til it-chefer, udviklingschefer, it-projektledere, medarbejdere på digitaliseringsprojekter, it-konsulenter, it-arkitekter, enterprisearkitekter, projektchefer, chefkonsulenter, afdelingsledere og andre med interesse for it-innovation.

TILMELDING

SEMINARET ER UDSOLGT, men du kan følge med på live-stream her. Efter seminaret uploades desuden en video på denne side. 

PROGRAM

Kl. 14:45

Indtjekning

Kl. 15:00
Velkomst af Dansk IT ved Jimmy Kevin Pedersen, som er næstformand i Udvalget for Offentlig Digitalisering hos DANSK IT og samtidig senior rådgiver og assisterende partner i 1st Stroke

Kl. 15:05
Hanne Westh Nicolajsen, linjeleder og forsker ved IT-Universitetet, sætter fokus på, hvordan man kan skabe en risikovillig kultur som fundament for langsigtet innovation, hvor man ikke kan forudsige fremtiden. Hvad kræver det af ledelsen at arbejde med den slags it-innovation? Deltagerne får konkrete tilgange til, hvordan man kan understøtte den normale drift og samtidig udforske nye muligheder uden at miste overblikket undervejs. Der er fokus på at understøtte udvikling i mindre skala ved at arbejde med innovation i små eksperimenter, hvor man lærer af sine fejl som fundament for bedre beslutninger og som et opgør med nulfejlskulturen.

Kl. 15:30
Thomas Kastrup, Lead Enterprise Architect hos DONG Energy, er en af hovedarkitekterne bag it-innovation hos Bio Energy & Thermal Power hos DONG Energy i dag. Han vil fremlægge en model for organisatorisk håndtering af it-innovation og med afsæt i konkrete eksempler forklare, hvordan DONG Energy arbejder med it-innovation i praksis.

Kl. 16:00
Spørgsmål og debat fra salen faciliteret af Jimmy Kevin Pedersen fra Dansk IT

Kl. 16:30
Networking og forfriskninger