Kulturnatten på ITU: Oplev fremtidens teknologi

Tag et kig ind i fremtiden, når IT-Universitetet slår dørene op og viser den nyeste forskning frem. Du kan blandt andet opleve Virtual Reality, bløde robotter og kunstig intelligens, og der er masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Tidsmaskinen tændes på Kulturnatten på IT-Universitetet og vi præsenterer et væld af det mest spændende og mest underholdende indenfor morgendagens teknologi. Spænd sikkerhedsselen og oplev alt fra Virtual Reality over bløde robotter til bevægelige bygninger og amerikanske valgmaskiner, der kan hackes.

Her forskes i kunstig intelligens, spiludvikling, big data, intelligente personlige assistenter, og du får en helt særlig forlomme til at se eller prøve alt det nyeste og sjoveste inden din nabo. I år er der ovenikøbet arrangeret en stor studenterprojektskonkurrence, hvor nogle af de mest interessante projekter dyster om en præmie på 10.000 kr.

Der er som altid bløde sofaer og gratis kaffe og kage til de, som lige skal have en puster eller er ved at få firkantede øjne. Men husk, for at få adgang til ITU på Kulturnatten, skal du have et gyldigt Kulturpas. Det kan blandt andet købes via Kulturnattens hjemmeside.

Oplev blandt andet:

Project Pitch Night 
Kl. 19.30 – 21.30 i Auditorium 1
David Guldager, tech- og gadgetekspert fra bl.a. Go’ Morgen Danmark styrer slagets gang når studenter fra ITU kæmper om de 3 institutlederes og publikums gunst i håbet om at vinde prisen for bedst pitchede projekt og de 10.000 kr.

Tryllekunstner
Kl. 18.30 – 20.30 i Auditorium 2
Magiske Nicklas Berg underholder med tryllerier og laver sjove ballondyr til børnene efter showet. 

Virtual reality
Oplev nye verdener, mens du har fødderne solidt plantet på ITU. 3 forskellige forlystelser, der på hver deres måde viser hvad VR kan.

Hitparaden
Op med paraderne og Boks til beatet. Jo flere slag, jo flere lag. Hit paraden giver mere musik, alt efter hvor mange slag du slår og boksepuden får.

Spilarkaden
Oplev nye, sjove computerspil designet af ITU’s studerende. 

Bevægelig bygning
Kig ind i en fremtid, hvor selv noget så statisk som bygningerne omkring os kan bevæge sig. 

Hedonic Haptics - Mærk musikken
Hop i den vibrerende musikdragt og få musikken helt ind under huden. 

Røremaskinen
Rør ved maskinens forskellige sensorer og se, hvad der sker.

Logic Synthesizers 
Leg med knapperne og få synthesizeren til at producere din helt egen lyd.

Colour Laser Tag 
Find farven og skyd din modspiller i dette sjove pistolspil, hvor du både skal holde øje med omgivelserne og din modspiller.

Bløde robotter 
Fremtidens robotter er bløde og blæksprutteagtige. Det kan du se i denne kunstinstallation.

Hack det amerikanske valg
Lær på 2 minutter, hvordan du hacker to forskellige amerikanske valgmaskiner. Gør Trump til Hillary og Obama til Romney!

Din digitale ven 
Udforsk de digitale assistenter Alexa og Google Home og oplev alle deres muligheder og begrænsninger.

Kunstig intelligens 
Spil Starcraft mod computerens intelligente hjerne og oplev, hvordan den stille og roligt bliver klogere og bedre end dig.

Deux porcs foodtruck 
Stil sulten og køb en pølse eller en grisebasseburger foran ITU’s hovedindgang.

Gratis saftevand, kaffe og kage

Gratis popkorn til de små