ITU er vært for Nordens største Angular-konference

I weekenden den 11.-12. februar samles 300 webudviklere på ITU for at udveksle idéer og få inspiration til at arbejde med udviklingsplatformen Angular.

EventsITU Innovators

Studenterorganisationen ITU Innovators skal være vært for ngVikings 2017, en stor konference om Angular. Angular er en open-source platform til at bygge webapplikationer, der bruges til at udvikle interaktive webapplikationer til hjemmesider og mobile platforme. Konferencen bringer front-end udviklere fra hele Norden sammen til en weekend med foredrag, workshops og networking på ITU og er arrangeret af non-profit organisationen ngCopenhagen. Weekenden byder på foredrag af mere end 30 internationale Angular-eksperter samt en hel dag med hands-on workshops.

"NgVikings 2017 er den største konference om Angular i Norden. Det hele drives af internationale udvikler-communities, og der kommer omkring 300 deltagere og internationale oplægsholdere fra store virksomheder som Google," siger Bart Vicic fra ITU Innovators.

Om søndagen afholdes en gratis workshop for kvinder, der er interesserede i at lære at bygge webapplikationer i Angular. Billetterne til denne workshop er udsolgt, men der er dog stadig billetter at få til selve konferencen, herunder fire andre workshops. Læs mere om konferencen på ngvikings.org.

Mere information

Vibeke Arildsen, presserådgiver, telefon 2555 0447, email viar@itu.dk