ITU-forskere inviterer ledere til digitaliseringskonference

Erhvervsfolk kan få inspiration til arbejdet med digital kommunikation, digital innovation og data-drevet ledelse ved en gratis konference i København fredag d. 7. september.

Institut for Business ITEventsledelsedigitaliseringAlexander Richter

Digitaliseringen skaber en lang række nye muligheder og risici for ledere, og det kan være svært at beslutte, hvor man skal sætte ind, og forudse præcist hvilke nye digitale værktøjer, der kan styrke forretningen.

Men der er inspiration og indsigter at hente på konferencen Innovation for Leadership (I4L), som er arrangeret af ITU-forskningsprojektet af samme navn. På konferencen vil en række forskere, eksperter og virksomheder dele erfaringer og best practices inden for digital innovation, kommunikation og data-drevet ledelse.

”Vi har samlet en række inspirerende oplægsholdere, som blandt andet vil tale om, hvordan man som leder kan understøtte digital transformation, hvilke muligheder og risici, der er ved data-drevet beslutningstagning, hvad man skal være opmærksom på, når man kommunikerer digitalt med sine medarbejdere, og hvordan man bringer medarbejdernes idéer i spil ved hjælp af digitale platforme,” siger Alexander Richter, lektor på ITU og leder af I4L-projektet.

Konferencen henvender sig til ledere, som har ansvar for digital udvikling i deres organisation. Mellem oplæggene er der indlagt pauser til networking.

Der er plads til 120 deltagere, og pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet. Deltagelse er gratis, da forskningsprojektet er støttet af Industriens Fond.

Se programmet her (opdateres løbende).

Om I4L

  • Innovation for Leadership (I4L) er et forskningsprojekt på IT-Universitetet i København, som skal hjælpe danske erhvervsledere med at udnytte potentialerne ved digitalisering.

  • Industriens Fond har finansieret projektet med en bevilling på 1,7 mio. kroner.

Mere information

Alexander Richter, lektor, telefon +45 7218 3034, email aric@itu.dk