Masterportrætter

IT-Universitetets masterstuderende er målrettede professionelle mennesker med en stor lyst til at udvikle deres digitale profil og karriere. Nedenfor kan du læse forskellige portrætter, hvor masterstuderende fortæller, hvad der motiverer dem, og hvad de får ud af at læse en masteruddannelse på IT-Universitetet.

Shamoona Rani Yousaf

15. marts 2019

For Shamoona Rani Yousaf var det tydeligt, at det var på tide til at tage en efteruddannelse, hvis hun skulle kunne følge med på den digitale rejse organisationen var startet på. Men i stedet for at lære om et helt nyt område begav hun sig ud i it-ledelse.

Henrik Berglykke fra Master i it-ledelse

Henrik Berglykke

Oprindeligt var der langt fra it-afdelingen til Henrik Berglykkes uddannelse som cand.scient.pol. Men gennem de sidste 15 års projekter og ansættelser har it-projektledelse og it-ledelse sneget sig ind i hans hverdag. Derfor har Henrik Berglykke valgt at læse en Master i it-ledelse på IT-Universitetet.

Karl Johan Guld, Master i it-ledelse

Karl Johan Guld

Karl Johan Guld har en kandidat i informationsvidenskab og en lang erfaring på leverandørsiden af it-projekterne. For nogle år siden ville han gerne ændre kurs i karriere, og her viste Master i it-ledelse sig at være et godt springbræt.