Master i it-ledelse er en deltidsuddannelse, der giver dig de færdigheder, som er væsentlige for at være en kompetent leder indenfor it og digitalisering. Uddannelsen beskæftiger sig med de problemstillinger, udfordringer og muligheder, der opstår, når it og øget digitalisering skal understøtte og spille sammen med udvikling, innovation og drift.

På Master i it-ledelse bliver du præsenteret for den nyeste forskningsbaserede viden inden for feltet, og du kommer til at arbejde med, hvordan du som leder kan skabe værdi med it i samspil med forretningen. Uddannelsen tager afsæt i din karriere, og du får gennem individuel ledelsessparring fokus på at opbygge, udvikle og supplere dine ledelseskompetencer. Samtidig sikrer uddannelsens struktur, at du gennem masterforløbet får etableret et professionelt netværk med de øvrige deltagere.

Læs mere om masteruddannelsen her

Som noget nyt udbyder IT-Universitetet i efteråret et enkeltfagskursus, hvor omdrejningspunktet er en studietur til Sillicon Valley. Deltagerne besøger virksomheder og taler med forskere i verdens førende teknologi-hub. Kurset går bag hypen og giver indsigt i de reelle muligheder, faldgrupper og risikoelementer ved digital transformation. Formålet med kurset er både at inspirere, men også at give deltagerne mulighed for at arbejde konkret med egne specifikke muligheder og udfordringer med digital transformation.

Kurset kan både tages som enkeltfag eller som en del af Master i it-ledelse og forløber fra november 2020 til januar 2021. Læs mere på kursets webside.Læs mere her

Studiestart

Læs mere om studiestart for masteruddannelser her.


Besøg IT-Universitetet

Læs mere om de forskellige muligheder for at besøge IT-Universitetet her.